"Πείραξαν τη γυναίκα μου, δεν θα τους συγχωρήσω ποτέ": Αμετανόητος ο Γουίλιαμ με τον Χάρι και τη Μέγκαν

"Πείραξαν τη γυναίκα μου, δεν θα τους συγχωρήσω ποτέ": Αμετανόητος ο Γουίλιαμ με τον Χάρι και τη Μέγκαν

"Τα σχόλια για την Κέιτ Μίντλετον που έβγαλαν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ εκτός εαυτού"

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι "πιο αναστατωμένος από όσο παραδέχεται" για τη διαμάχη του με τον αδελφό του πρίγκιπα Χάρι αλλά δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Η σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι είναι απίθανο να ανακάμψει ποτέ, σύμφωνα με έναν βασιλικό ειδικό που λέει ότι ο μελλοντικός βασιλιάς έχει "κόψει όλους τους δεσμούς" με τον μικρό αδελφό του.

Μάλιστα, ο βασιλικός ειδικός είπε ότι ο διάδοχος του θρόνου είναι "πιο στενοχωρημένος από ότι δείχνει" για τη διαμάχη του με τον μικρότερο αδερφό του - ωστόσο δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Οι κόκκινες γραμμές του πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα σχόλια για την Κέιτ που τον πείραξαν πολύ
Ενώ τα royal αδέρφια ήταν κάποτε πολύ κοντά, η αποξένωσή τους έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που πολλοί πιστεύουν ότι μια συμφιλίωση είναι μακρινό όνειρο και εντελώς απίθανη. Ο Γουίλιαμ λέγεται ότι είναι πολύ θυμωμένος για τις επιθέσεις του Χάρι στη βασιλική οικογένεια - στη διάσημη πλέον συνέντευξη της Oprah, στην εκπομπή του στο Netflix και στο Spare - και αποφάσισε να διακόψει τους δεσμούς του προκειμένου να επικεντρωθεί στην οικογένειά του και στα βασιλικά του καθήκοντα.

Αφού ο Πρίγκιπας της Ουαλίας γιόρτασε τα 42α γενέθλιά του την περασμένη εβδομάδα, η βασιλική εμπειρογνώμονας Ingrid Seward είπε στη Mirror: "Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής του πρίγκιπα Γουίλιαμ…

Ο Γουίλιαμ είναι ευαίσθητος, του αρέσει η δομή και έχει επιμονή. Δεν τα παρατάει εύκολα. Η σχέση του με τον αδερφό του Χάρι τον αναστάτωσε περισσότερο από όσο θα ήθελε να παραδεχτεί. Αλλά βρήκε πιο εύκολο να κόψει τους δεσμούς του παρά να αφήσει τον εαυτό του να ενοχλείται συνεχώς. Η ζωή του με την Κέιτ του δίνει την ασφάλεια, την αγάπη και όλα όσα χρειάζεται".

Ο διάσημος πρώην βασιλικός ανταποκριτής Τσαρλς Ρέι, είπε πρόσφατα στην εκπομπή The Sun's Royal Exclusive:

"Λοιπόν, νομίζω ότι εναπόκειται στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ να κάνουν την πρώτη κίνηση. Είτε θα γίνει αποδεκτή είτε όχι από τον Γουίλιαμ και την Κάθριν, που αμφιβάλλω να την δεχτούν.

"Έχουν γίνει πολλά από την πλευρά του Χάρι και της Μέγκαν με τη συνέντευξη της Όπρα Γουίνφρεϊ, την εκπομπή του Netflix. "Και να έκαναν κίνηση, δεν είμαι σίγουρος ότι ο Γουίλιαμ και η Κάθριν θα απαντούσαν θετικά." Ο πρίγκιπας πιστεύεται ότι ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένος για όσα είπαν ο Χάρι και η Μέγκαν για τη σύζυγό του, την πριγκίπισσα Κέιτ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η Μέγκαν ισχυρίστηκε ότι η Κέιτ την είχε κάνει να κλάψει μέρες πριν παντρευτεί τον Χάρι το 2018. Είπε επίσης στον Γουίνφρεϊ ότι παρά τις φωτογραφίες που έδειχναν τις δύο κουνιάδες να έχουν καλή σχέση, ένιωθε ότι από την εμπειρία της, ότι η βασιλική ζωή είναι "δεν είναι αυτό που φαίνεται".

Στο Spare, ο Χάρι ανέφερε πολλές συγκρούσεις ανάμεσα στον ίδιο και τον μεγαλύτερο αδελφό του, συμπεριλαμβανομένης μιας εκρηκτικής σκηνής το 2019 στην οποία ισχυρίστηκε ότι ο Γουίλιαμ τον άρπαξε από το γιακά και τον πέταξε στο πάτωμα κατά τη διάρκεια μιας λογομαχίας για τη Μέγκαν. Ο Δούκας εξιστόρησε επίσης μια άλλη διαμάχη μεταξύ της συζύγου του και της Κέιτ, στην οποία η Κέιτ κατηγόρησε τη Μέγκαν ότι πλήγωσε τα συναισθήματά της όταν έκανε ένα σχόλιο ότι είχε "baby brain" μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Λούις.

Όπως αναφέρει το NBC News, η Μέγκαν είχε πει τότε στην Κέιτ υπέφερε από "baby brain" με αφορμή κάποια σχόλια που έκανε για τον γάμο της.

Ο Χάρι ανέφερε ότι τα δύο ζευγάρια συναντήθηκαν για ένα τσάι στο Παλάτι του Κένσινγκτον τον Ιούνιο του 2018 για να προσπαθήσουν να συμφιλιωθούν. Ο Χάρι ισχυρίστηκε ότι η Κέιτ —η οποία γέννησε τον γιο της Λούις ένα μήνα πριν τον γάμο τους είπε στη Μέγκαν:

"Μίλησες για τις ορμόνες μου. Δεν είμαστε αρκετά κοντά για να μιλάς για τις ορμόνες μου!"

Ο Χάρι θυμήθηκε πώς τότε η "προσβεβλημένη" Κέιτ έπιασε την καρέκλα της τόσο σφιχτά που τα δάχτυλά της άσπρισαν.

Σύμφωνα με τον Χάρι, η συνομιλία της Μέγκαν με την πριγκίπισσα της Ουαλίας που έβγαλε τη δεύτερη εκτός εαυτού, ήταν όταν η Κέιτ της είπε ότι είχε ξεχάσει κάτι ασήμαντο. Τότε η Μέγκαν της απάντησε ότι μπορεί να είχε"baby brain".

Κάποια στιγμή, ο Γουίλιαμ φέρεται να έκανε επίπληξη στη Μέγκαν, λέγοντάς της ότι το "αγενές" σχόλιό της δεν ήταν καθόλου φιλικό στη Βρετανία. Η Μέγκαν φέρεται να είπε στον Γουίλιαμ να "μην της κουνάει το δάχτυλο".

Η συγκεκριμένη φράση προκάλεσε μεγάλο καυγά επειδή η Μέγκαν δεν ήταν αρκετά κοντά στην κουνιάδα της για να συζητάει τις ορμόνες της και για το γεγονός ότι στη βασιλική οικογένεια δεν μιλούν έτσι μεταξύ τους. Η Μέγκαν, με τη σειρά της, φέρεται να προσβλήθηκε από την επίπληξη της Κέιτ...

https://www.thetoc.gr