1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού: Βιωματικό εργαστήριο -Συμβουλές προετοιμασίας για μία επιτυχημένη συνέντευξη

1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού: Βιωματικό εργαστήριο -Συμβουλές προετοιμασίας για μία επιτυχημένη συνέντευξη

Την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του 1ου ΕΠΑΛ – ΕΚ Αλμυρού,

βιωματικό εργαστήριο  με θέμα «Συμβουλές προετοιμασίας για μία επιτυχημένη συνέντευξη», διάρκειας 3 ωρών. Το βιωματικό εργαστήριο θα γίνει στο πλαίσιο των σχεδίων δράσης της Αξιολόγησης Εκπαιδευτικού Έργου σχολικών μονάδων και μετά από πρωτοβουλία και επαφή του Διευθυντή του ΕΠΑΛ Αλμυρού κου Καπράνα Γεώργιου.
Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι η απρόσκοπτη παροχή γνώσεων και η πληρέστερη επαγγελματική κατάρτιση των σπουδαστών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να οραματιστούν το μέλλον τους στον τόπο που μεγάλωσαν και γνωρίζουν καλύτερα.
Πιο συγκεκριμμένα οι κυρίες Στέλλα Μποζά – Talent & Reward Managerκαι Όλγα Κουτουλογένη – Talent & Reward Specialistτου Ομίλου Σιδενόρ, καθώς και η κυρία Ασπασία Κουβάτα–PlantHuman Resources Managerτης θυγατρικής εταιρίας SOVELAE, θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους με τους σπουδαστές μας, για τον τρόπο σύνταξης ενός επιτυχημένου βιογραφικού σημειώματος, καθώς για τις τεχνικές διενέργειας συνεντεύξεων.
Επίσης, σημαντική παρουσία και συμμετοχή θα έχει η κυρία Βιβή Τσιντσίνη, εκδότρια του almyros.gr, της εφημερίδας του Αλμυρού "Λαός του Αλμυρού" και μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10.30 πμ και θα μεταδοθεί μέσω Webex.  Σύνδεσμος παρακολούθησης:  https://minedu-secondary2.webex.com/meet/zoicha

 

Ο Δ/ντης του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού                             Ο Δ/ντης του ΕΚ Αλμυρού
Καπράνας Γεώργιος                                           Αγγελόπουλος Απόστολος

Οι διοργανωτές καθηγητές
Αθανάσιος Μαγκλάρας, ΠΕ 82
Ασπασία Μάντζιου, ΠΕ 87.09
Ζωή Χατζηχαραλάμπους, ΠΕ 82