Άρωμα Ηollywood στην Κρήτη – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Killer Heat» της Amazon

Άρωμα Ηollywood στην Κρήτη – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Killer Heat» της Amazon

Η Amazon Studios έχει επιλέξει την Κρήτη για την νέα της ταινία με τίτλο «Killer Heat», στην οποία πρωταγωνιστούν ο Joseph Gordon-Levitt (Inception, Looper, The Dark Knight Rises), Richard Madden (Game of Thrones, Bodyguard) και τη Shailene Woodley (Divergent Trilogy). Σύμφωνα με το IMDb, στην ταινία συμμετέχει και το Μάνος Γαβράς.

Σύμφωνα με το NeaKriti.gr, το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στο ενετικό φρούριο «Κούλες» που βρίσκεται στο λιμάνι του Ηρακλείου. Κινηματογραφικά πλατό, εκτός από το ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου, έχουν ήδη στηθεί ή θα στηθούν και στο Λασίθι και συγκεκριμένα στη Σητεία και τον Άγιο Νικόλαο, καθώς και κατά μήκος του βόρειου τουριστικού άξονα από τον Λιμένα Χερσονήσου και το Σαραντάρι μέχρι το «Αρίνα», τον Καρτερό, και το Κράσι.

«Killer Heat»
Η ταινία «Killer Heat», σε σκηνοθεσία Philippe Lacôte και παραγωγή Brad Weston, βασίζεται στο διήγημα του Τζο Νέσμπο «The Jealousy Man».

Σύμφωνα με την πλοκή, δύο δίδυμα αδέρφια (Richard Madden) μπλέκονται σε ένα ερωτικό τρίγωνο όσο βρίσκονται σε ένα απομονωμένο ελληνικό νησί, και ένας ντετέκτιβ γνωστός και ως “Jealousy Man” (Joseph Gordon-Levitt) καλείται να ερευνήσει την υπόθεση.

www.enikos.gr