Αλμυρός: Εφυγε από τη ζωή γνωστός βιομήχανος του Βόλου

Αλμυρός: Εφυγε από τη ζωή γνωστός βιομήχανος του Βόλου

Εφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 74 ετών ο γνωστός βιομήχανος Σωτήρης Χρυσοχού,

ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης της βιομηχανίας χάρτινης συσκευασίας «Carton Box».
Ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του εδώ και τρία με τέσσερα χρόνια. Το τελευταίο διάστημα ήταν περιορισμένος στο σπίτι και χθες το πρωί αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έφθασε στο σπίτι του στον Αλμυρό δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό για να τον βοηθήσει.

Ο Σωτήρης Χρυσοχού καταγόταν από τον Αλμυρό. Εισήλθε στον επαγγελματικό στίβο από ιδιαίτερα νεαρή ηλικία δραστηριοποιούμενος σε διάφορα αντικείμενα και έζησε και στην Αθήνα. Τελικά αποφάσισε να κάνει δική του επιχείρηση και μετεγκαταστάθηκε στον Βόλο όπου γνώρισε τη σύζυγό του και παντρεύτηκε.

Λειτούργησε την πρώτη του επιχείρηση το ’75 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Στη συνέχεια μετέφερε την επιχείρηση στην περιοχή όπου βρίσκεται σήμερα μεταξύ της Α’ και της Β’ Βιομηχανικής Περιοχής στο ύψος του Σέσκλου.

Οικείοι του ανέφεραν ότι είχε βοηθήσει πολύ κόσμο. Αντιμετώπιζε τους συνανθρώπους πάντοτε με καλοσύνη και για όλους είχε να πει μόνο μία καλή κουβέντα.

Ηταν πολύ εργατικός και δραστήριος και στην ουσία δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με το εργοστάσιο μέχρι και σήμερα που συνεχίζει τη λειτουργία η οικογένειά του.

Από τον γάμο του απέκτησε τρία παιδιά, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει και έξι εγγόνια.

www.taxydromos.gr