Ανακοίνωση Ένωσης Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου για την συμμετοχή μελών στο παζάρι Αλμυρού

Ανακοίνωση Ένωσης Εμπορικού &  Επιχειρηματικού Συλλόγου για την συμμετοχή μελών στο παζάρι Αλμυρού

Ανακοίνωση Ένωσης Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Αλμυρού

Μετά τη συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή και τους αρμόδιους υπάλληλους που τρέχουν τα θέματα του παζαριού, ενημερώθηκαν οι παρόντες ενδιαφερόμενοι σχετικά με την διαθεσιμότητα ενός δρόμου στο παζάρι για τα μέλη του συλλόγου μας.
Η πρόταση του συλλόγου είναι το κόστος του ενοικίου προς το Δήμο να είναι μειωμένο κατά 50%, έτσι ώστε συνολικά μαζί με τα εφ’ άπαξ τέλη ηλεκτρολόγου και της παράγκας, να ανέρχεται περίπου στα 30€ ημερησίως για τις 8 μέρες του παζαριού.  
Το κόστος αφορά παράγκα με τρία (3) μέτρα πρόσοψη, μία γραμμή ρεύματος για φωτισμό και δύο πρίζες.
Οι διαθέσιμες παράγκες είναι περίπου 45 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ο στόχος είναι να καταληφθούν όσο δυνατόν περισσότερες παράγκες έτσι ώστε να φανεί δυναμική της τοπικής μας αγοράς, τόσο των εμπορικών καταστημάτων, όσο και των παραγωγών τοπικών προϊόντων και οικοτεχνιών. Δυνατότητα υπάρχει επίσης να πάρουν παράγκα και οι πάροχοι υπηρεσιών και οι βιοτέχνες μας λειτουργώντας την παράγκα ως εκθετήριο με δείγματα, προσπέκτους και διαφημιστικά.
Η επισκεψιμότητα του παζαριού είναι δεδομένη καθώς και η προσέλευση κόσμου από την ευρύτερη περιοχή, καθιστώντας μία πολύ καλή ευκαιρία για τους μετέχοντες να προβάλουν και να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερο κόσμο, να καταγράψουν πωλήσεις και να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τον κόσμο που θα συρρεύσει στον τόπο μας.
Ο δρόμος που θα βρίσκονται οι παράγκες των μελών μας, θα είναι οριοθετημένος με ειδική σήμανση στις εισόδους, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του παζαριού ο σύλλογος θα προσπαθεί να κάνει δράσεις εντός του δρόμου για μεγαλύτερη προσέλκυση κόσμου και περαιτέρω προβολή των μελών μας.
Για την καλύτερη και έγκυρη διοργάνωση της δράσης, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν πρόθεση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 09-06-2023.
Για περισσότερες πληροφορίες και απορίες κος Ξυνός Στέργιος 6979448457.