Βίντεο και φωτογραφίες από το Γ.Σ. Αλμυρού - Α.Ο. Υπάτου 1-1

Βίντεο και φωτογραφίες από το Γ.Σ. Αλμυρού - Α.Ο. Υπάτου 1-1

Ισόαπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Γ.Σ. Αλμυρού και Α.Ο. Υπάτου στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Για την παραμονή στην κατηγορία, οι κυανόλευκοι χρειάζονται μόνο νίκη στον αγώνα που θα γίνει με τον Θησέα στην Αγριά την Κυριακή 6/6.

Στο σημερινό παιχνίδι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Μυργιώτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Πλαβός με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 65’, όταν μετά από κόντρα μέσα στην περιοχή, ο Ζυγκερίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ παραβίασε την εστία του Χαλάτση για το τελικό 1-1.

ΓΣ Αλμυρού (Θεοδώρου): Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Παπαεμμανουηλίδης, Πλαβός, Δημουλάς (83’ Κασιούρας), Θεοδωρόπουλος, Μυργιώτης (83’ Κατσαβριάς), Καραλούλης (37’ λ.τρ. Αλαμάνης), Αραπίτσας (67’ Βαγενάς), Κοντοβάς (67’ Βούλγαρης), Κουτσούκης Πρ.

ΑΟ Υπάτου (Τζαναβάρας):  Διαμαντής, Αργυρίου, Σπηλιώτης (75’ Κατσέλης), Παπαδόπουλος, Βέρτζος, Δέδες, Νιφορόπουλος (65’ Ζαρντίμ), Χατζηδημητρίου, Ζυγκερίδης, Καράι (46’ Μπέλιτς), Κορέτα (46’ Γκούφας).

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ