Εγκλημα στη Φολέγανδρο: Ενώπιον ανακριτή μετά το εξιτήριο ο καθ’ ομολογία δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς

Εγκλημα στη Φολέγανδρο: Ενώπιον ανακριτή μετά το εξιτήριο ο καθ’ ομολογία δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς

Στα δικαστήρια της Νάξου έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς.
Ο 30χρονος βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο της Νάξου ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς,όπου είχε μεταφερθεί εσπευσμένα το βράδυ της Τετάρτης. Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, σύμφωνα με τις δηλώσεις των γιατρών, ο 30χρονος είναι καλά στην υγεία του

Χθες το βράδυ δεχτήκαμε κλήση από αστυνομία, πήγε το ΕΚΑΒ έφερε τον ασθενή με πτώση επιπέδου συνείδησης. Εξετάστηκε και κρίθηκε ότι πρέπει να εισαχθεί. Εισήχθη στο νοσοκομείο, πήρε φαρμακευτική αγωγή, και επανεξετάστηκε σήμερα το πρωί. Ο ασθενής είναι τώρα μια χαρά και πήρε εξιτήριο και φεύγει από το νοσοκομείο, εξήγησε ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου, κ. Βασίλης Ραπτάκης, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Η ανακοίνωση Κούγια
Μετά την είδηση της εισαγωγής του στο κέντρο υγείας του νησιού, ο συνήγορος της οικογένειας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Να προσέξουν πάρα πολύ τόσο ο δράστης του εγκλήματος εις βάρος της αείμνηστης θυγατέρας των εντολέων μου όσο και ο συνήγορός του, γιατί τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως είχε προβάλει και ο έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη και στο τέλος με την απόφαση, την οποίαν εξέδωσε το ΜΟΔ Αθηνών, εκτός της ισοβίου καθείρξεως, που επέβαλε στον δράστη, αγνοώντας παμψηφεί τους ισχυρισμούς του περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως.

Αυτά και θα επανέλθω μόλις έχω στα χέρια μου τη δικογραφία».

Ο καθ ομολογία δράστης είχε μεταφερθεί εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Νάξου, το βράδυ της Τετάρτης ο καθ ομολογία δολοφόνος της 26χρονης Γαρυγαλλιάς στη Φολέγανδρο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του mega ο 30χρονος έκανε  απόπειρα αυτοκτονίας έκανε χθες το απόγευμα

Περί τις 06:00 το απόγευμα, ο 30χρονος επιχείρησε να κρεμαστεί με ένα σεντόνι στο κελί του, στα κρατητήρια Νάξου, για να βάλει τέλος στην ζωή του. Άμεσα,  μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Νάξου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και απομονωμένος.

Οι συνήγοροί του θα ζητήσουν να τον δει και ψυχίατρος.

Σημειώνεται πως  οι δικηγόροι του 30χρονου είχαν κάνει αίτημα να μεταφερθεί ο εντολέας τους για παρατήρηση σε ψυχιατρική κλινική πριν το συμβάν της απόπειρας αυτοκτονίας.

πηγή:madata.gr