Η επική φωτογράφιση της Angelina Jolie με το πρόσωπο και το σώμα της καλυμμένα από μέλισσες!

Η επική φωτογράφιση της Angelina Jolie με το πρόσωπο και το σώμα της καλυμμένα από μέλισσες!

Η Angelina Jolie έγινε το πρόσωπο του National Geographic προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας της Μέλισσας.
 
H ηθοποιός Angelina Jolie μάλιστα φωτογραφήθηκε προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας της Μέλισσας για το National Geographic.

H Jolie, που έχει ανακηρυχθεί "νονά" του προγράμματος «Women for Bees», μέσω του οποίου η UNESCO εκπαιδεύει και υποστηρίζει γυναίκες μελισσοκόμους-επιχειρηματίες στον κόσμο, πιστεύει πως ήρθε η στιγμή να βοηθήσουμε όλοι όπως μπορούμε.

Προκειμένου λοιπόν να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το κοινό για την προστασία του πληθυσμού των μελισσών, η σταρ είχε την ιδέα να δημιουργήσει ένα πορτραίτο σε συνεργασία με το National Geographic, στο οποίο το πρόσωπo και το σώμα της θα ήταν καλυμμένα από μέλισσες.

«Η κύρια ανησυχία μου ήταν η ασφάλεια» δήλωσε ο φωτογράφος Dan Winters, ο οποίος όπως και οι υπόλοιποι που βρέθηκαν στο σετ, εκτός της Jolie, φορούσαν προστατευτικές στολές. Η Jolie κατάφερε να σταθεί για 18 λεπτά ακίνητη, χωρίς ευτυχώς να την τσιμπήσει κάποια μέλισσα.

Η ηθοποιός δήλωσε πως ένιωσε μεγάλη τιμή με τη φωτογράφιση ενώ εξομολογήθηκε στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο National Geographic ότι δεν επιτρεπόταν να κάνει μπάνιο για 3 ημέρες, ώστε να αποφύγει τις διάφορες μυρωδιές από σαμπουάν και αφρόλουτρα, που θα αποπροσανατόλιζαν τις μέλισσες.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, μία μέλισσα είχε μπει κάτω από το φόρεμά της, φοβούμενη ότι θα την τσιμπήσει. Ευτυχώς με το που όλες οι μέλισσες έφυγαν από πάνω της, μόλις σήκωσε τη φούστα της, έφυγε και η τελευταία.

«Ήταν υπέροχο να συνδέεσαι με τα όμορφα αυτά πλάσματα» δήλωσε η ηθοποιός, η οποία ως στόχο είχε να παρουσιάσει τις μέλισσες έτσι ακριβώς και όχι ως επικίνδυνα έντομα που πολλοί φοβούνται.

video
πηγή:govastileto.gr