Η συνέντευξη Τύπου για τον Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΘ (βίντεο&φωτο)

Η συνέντευξη Τύπου για τον Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΘ (βίντεο&φωτο)

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΘ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 29 Απριλίου 2022, στο Δημαρχείο Αλμυρού. Στην συνέντευξη τύπου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Μίλτος Καλόγηρος, οι προπονητές των δύο ομάδων Γιάννης Σιαμέτης και Κώστας Τσουρέλης, καθώς και οι αρχηγοί Νίκος Μπασδάνης και Γιάννης Βέργος.

Ο τελικός ανάμεσα σε Αγία Άννα και Πύρασο θα διεξαχθεί το Σάββατο 30/4 και ώρα 16.30 στο Στάδιο Αλμυρού «Αθ Ραγάζος».

Ο Δήμαρχος Αλμυρού ευχαρίστησε τη Διοίκηση της ΕΠΣΘ και τον Πρόεδρό της για την προτίμηση και τόνισε ότι ο τελικός θα βοηθήσει ώστε να αναδειχθεί το ποδόσφαιρο της περιοχής. Τέλος, κάλεσε τους φιλάθλους της περιοχής -και όχι μόνο- να βρεθούν το Σάββατο στο γήπεδο.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΘ Μίλτος Καλόγηρος υπενθύμισε ότι ο ίδιος στέφθηκε κυπελλούχος ΕΠΣΘ το 2004, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, στο Γήπεδο του Αλμυρού και ευχαρίστησε το δήμαρχο για την αποδοχή της πρότασης. Πρόσθεσε ότι στον τελικό θα αναμετρηθούν οι δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και ευχήθηκε να γεμίσει το γήπεδο, στην αυριανή ποδοσφαιρική γιορτή.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ: