Κ. Παπανάτσιου: Τα Κέντρα Υγείας να γίνουν «ασπίδα υγείας» για τους πολίτες

Κ. Παπανάτσιου: Τα Κέντρα Υγείας να γίνουν «ασπίδα υγείας» για τους πολίτες

Συνάντηση με τον πρόεδρο Γ. Γάτη και τη γεν. γραμματέα Ν. Χονδρογιάννη του Συλλόγου Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας της Μαγνησίας πραγματοποίησε η Βουλευτής Μαγνησίας Κ. Παπανάτσιου.
Στη συζήτηση που διεξήχθη τέθηκαν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Υγείας της επαρχίας Μαγνησίας και Σποράδων (Αλμυρός, Βελεστίνο, Αργαλαστή, Ζαγορά, Σκιάθος, Σκόπελος) σε ιατρικό- λοιπό προσωπικό  και υποδομές.
Η κα Παπανάτσιου ανέπτυξε τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο δημόσιο διάλογο συνολικά για την Υγεία προς τα μέλη του Συλλόγου εργαζομένων και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις προτάσεις τους για το προς διαμόρφωση προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δήλωσε: «Τα Κέντρα Υγείας οφείλουν να ενισχυθούν σε μόνιμο προσωπικό και να επιτελέσουν το ρόλο τους που είναι η πρόληψη και η αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ έχει εξαγγείλει κίνητρα που θα δοθούν προς τους ιατρούς για να μπορέσει το ΕΣΥ να γίνει πιο ελκυστικό. Είναι επίσης σημαντικό να προχωρήσει η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, που είναι πολύ παλιά τα περισσότερα, ώστε να υπάρξει και σημαντική εξοικονόμηση πόρων που θα μπορούσαν να διοχετευθούν και πάλι στο σύστημα»