Κάτω Πατήσια: Σοκαριστικές μαρτυρίες από το σχολείο του 14χρονου – «Υπάρχουν μαθητές με μαχαίρια»

Κάτω Πατήσια: Σοκαριστικές μαρτυρίες από το σχολείο του 14χρονου – «Υπάρχουν μαθητές με μαχαίρια»

Σοκαριστικά είναι τα όσα αποκαλύπτουν γονείς μαθητών από το γυμνάσιο που πήγαινε ο 14χρονος που απαγχονίστηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στα Κάτω Πατήσια, και οι οποίοι ξεσπούν στο newsit.gr για τα περιστατικά εκφοβισμού μέσα στο σχολείο.

Η κα Αλέκα, μας λέει ότι “έχει ακουστεί ότι μέσα στο σχολείο υπάρχουν παιδιά που έχουν μαχαίρια, υπάρχει o εκφοβισμός στο μεγαλείο του. Έχω ακούσει επίσης, ότι υπάρχει συρτάρι μέσα στο σχολείο με πεταλούδες, μαχαίρια και σουγιάδες που τα έχουν πάρει από μαθητές. Σαν γονιός φοβάμαι πολύ”.

Μια ακόμα μητέρα που το παιδί της φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο μιλά για περιστατικά bullying και για παιδιά που βλέπουν παιδοψυχολόγο εξαιτίας αυτού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο newsit.gr κάτοικοι της περιοχής, «το bullying είναι σοβαρό θέμα στο συγκεκριμένο σχολείο που πήγαινε ο Μάκης».

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι στο σχολείο που πήγαινε ο 14χρονος, τον Σεπτέμβριο του 2021 είχε σημειωθεί ένα περιστατικό bullying, καθώς ένας 13χρονος είχε γρονθοκοπηθεί στο πρόσωπο.O κηδεμόνας του 13χρονου έκανε μήνυση για το εν λόγω περιστατικό.

“Τον κυνηγούσαν με πορτοκάλια και νεράντζια μέχρι το σπίτι του” λέει χαρακτηριστικά μια μαθήτρια του σχολείου.

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να έρθει κλιμάκιο από το χαμόγελο του παιδιού στο σχολείο, σύμφωνα με τον διευθυντή, προκειμένου να συναντήσει μαθητές και καθηγητές.

Επίσης, μέσα στη μέρα αναμένεται ο διευθυντής του σχολείου να δώσει κατάθεση στις αστυνομικές αρχές.

Σήμερα θα γίνει και η νεκροψία νεκροτομή στον 14χρονο, ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκονται οι συνομιλίες του στο ίντερνετ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

πηγή newsit.gr