Και το όνομα αυτού… Volkswagen Taigo

Και το όνομα αυτού… Volkswagen Taigo

Το νέο CUV (Crossover Utility Vehicle) της γερμανικής μάρκας, Volkswagen Taigo, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι και να βρεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά, στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, οι οποίες δεν είναι πολλές, το Taigo θα ενταχθεί στην κατηγορία των μικρών SUV, με την έμφαση να δίνεται σε στοιχεία όπως ελκυστική εμφάνιση, σύγχρονη λειτουργικότητα και σπορ χαρακτήρας.

Το Volkswagen Taigo θα βασίζεται στο Nivus, που διάγει επιτυχημένη πορεία στην αγορά της Βραζιλίας, ενώ όσον αφορά στην Ευρωπαϊκή αγορά, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Volkswagen που βρίσκεται στην Παμπλόνα της Ισπανίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Volkswagen, το Taigo θα διαθέτει φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED από τον βασικό εξοπλισμό. Το εσωτερικό του, όπου ο οδηγός θα κάθεται ψηλά έχοντας εποπτικό έλεγχο στο δρόμο, θα χαρακτηρίζεται από στοιχεία σύγχρονης λειτουργικότητας και το ψηφιακό κόκπιτ.

Ταυτόχρονα, το crossover της Volkswagen θα διαθέτει πλειάδα τεχνολογικών συστημάτων υποβοήθησης οδηγού τελευταίας γενιάς και θα εφοδιάζεται με οικονομικούς κινητήρες βενζίνης TSI.

πηγή:4troxoi.gr