Μαγνησία: 45χρονος το 8ο θύμα του κορωνοϊού το τελευταίο διήμερο -Συνολικά 21 οι θάνατοι από την πανδημία

Μαγνησία: 45χρονος το 8ο θύμα του κορωνοϊού το τελευταίο διήμερο -Συνολικά 21 οι θάνατοι από την πανδημία

Ατέλειωτη όσο και φριχτή είναι από χθες το πρωί μέχρι και τώρα η μακάβρια λίστα θανάτων ασθενών με κορωνοϊό στη Μαγνησία.

Πριν από λιγότερο από μία ώρα έγινε γνωστό ότι κατέληξε και έβδομος ασθενής, ενώ πριν από λίγο στη «λίστα θανάτου» προστέθηκε κι ακόμη ένας.

Ο 8ος νεκρός από κορονοϊό μέσα στις δύο τελευταίες ημέρες είναι ένας άνδρας μόλις 45 ετών που νοσηλεύονταν στην Κλινική για ασθενείς με covid-19 του Νοσοκομείου Βόλου.

Πλέον ο αριθμός των νεκρών από τον φονικό ιό στη Μαγνησία έφτασε πλέον τους είκοσι έναν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, 66 ασθενείς νοσηλεύονται με covid στις απλές κλινικές του Νοσοκομείου Βόλου, 4 ασθενείς νοσηλεύονται στη ΜΕΘ και 4 στον Θάλαμο Αρνητικής Πίεσης. Οι διασωληνωμένοι ασθενείς είναι 5. Το τελευταίο 24ωρο έγιναν 4 νέες εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό, ενώ δεν δόθηκε κανένα εξιτήριο.

Στο μεταξύ, συνολικά 51 νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στον Βόλο, σύμφωνα με τα επιβεβαιωμένα δείγματα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Μικρή ύφεση του αριθμούς των κρουσμάτων παρουσιάζει ο Νομός Λάρισας που, μετά από αρκετές μέρες, κατέγραψε διψήφιο νούμερο. Συγκεκριμένα, στη Λάρισα διαπιστώθηκαν 87 νέα κρούσματα. Αντιθέτως, σταδιακή αύξηση παρουσιάζουν τα κρούσματα στην περιοχή της Καρδίτσας όπου το τελευταίο 24ωρο διαγνώσθηκαν θετικά στον κορωνοϊό 65 άτομα, ενώ στα Τρίκαλα καταγράφηκαν 30 κρούσματα.

www.thessaliatv.gr