Μαθητές Γυμνασίων του Δ. Αλμυρού στο περίπτερο του Δήμου στην έκθεση Attica Green Expo (φωτογραφίες)

Μαθητές Γυμνασίων του Δ. Αλμυρού στο περίπτερο του Δήμου στην έκθεση Attica Green Expo (φωτογραφίες)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Attica Green Expo !

Χθες, 26 Μαΐου 2023 είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο περίπτερο του Δήμου μας στα πλαίσια της έκθεσης, μερικούς από τους μαθητές των Γυμνασίων μας!

Τους μικρούς μαθητές και τους καθηγητές τους, υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Αλμυρού, Ευάγγελος Χατζηκυριάκος και οι Αντιδήμαρχοι κα Αρετή Μπέη και κ. Λεωνίδας Βούλγαρης, ξεναγήθηκαν στην Έκθεση από τον Δήμαρχο, συμμετείχαν σε διαδραστικά παιχνίδια και συνομίλησαν με όλους για την περιοχή μας, τις ομορφιές του, την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και την ανάδειξη του. Είχαν την ευκαιρία μέσα από διαδραστικό τρόπο και τη συνεργασία και άλλων εκθετών να αντιληφθούν έννοιες όπως η οικολογία, η βιώσιμη ανάπτυξη, η αειφόρος διαχείριση πόρων.
Οι μικροί μας δημότες έδειξαν να απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους ενδεικνύοντας μεγάλο ενδιαφέρον για την Πράσινη Ανάπτυξη.

Η επαφή της μαθητικής κοινότητας με τα ζητήματα αυτά μεσα από τέτοιες εκπαιδευτικές διαδικασίες είναι για τη δημοτική αρχή σκοπός γιατί τα παιδιά μας είναι το μέλλον της πόλης μας. Η συνεργασία Δήμου, Εκπαιδευτικών και Γονέων είναι η βάση στην οποία θα χτίσουμε το Αύριο των παιδιών μας και της πόλη μας.