Μιλγουόκι Μπακς: Ο γιος του Γιάννη Αντετοκούνμπο πήρε... αγκαλιά την κούπα του πρωταθλητή!

Μιλγουόκι Μπακς: Ο γιος του Γιάννη Αντετοκούνμπο πήρε... αγκαλιά την κούπα του πρωταθλητή!

To ΝΒΑ πόσταρε στα social mediα ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο μικρός Λίαμ - Ο Αντετοκούνμπο junior πήρε αγκαλιά την κούπα - Νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης οι πρωταθλητές του NBA παρέλασαν με ανοιχτό λεωφορείο στους δρόμους της πόλης του Μιλγουόκι
Το Μιλγουόκι πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μπακς, αποθεώνοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του στους δρόμους της πόλης!

Νωρίτερα, το ΝΒΑ ανάρτησε στα social media ένα υπέροχο βίντεο με την οικογένεια του Έλληνα superstar και MVP των τελικών, και τον γιο του o οποίος πήρε αγκαλιά αγκαλιά το κύπελλο του NBA.

Υπενθυμίζεται πώς νωρίτερα την Πέμπτη εχοντας τελειώσει μια αναμονή 50 ετών, ο «Greek Freak» και οι υπόλοιποι συντελεστές των Ελαφιών επέστρεψαν στους δρόμους της πόλης του Μιλγουόκι για να χαρούν με τον κόσμο τους την κατάκτηση του Larry O'Brien Trophy.

Η ομάδα των πρωταθλητών ανέβηκε σε ένα  ανοιχτό λεωφορείο  για μία  βόλτα  βριάμβου μέσα στην πόλη πριν περάσει το ποτάμι του Μιλγουόκι και καταλήξει στο Fiserv Forum, για την συνέχεια της γιορτής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της παρέλασης  ήταν  φυσικά ο Giannis, ο οποίος αναδείχθηκε MVP
 στους τελικούς κόντρα στους Φοίνιξ Σανς μετά και τη νέα εντυπωσιακή εμφάνισή του με την πράσινη φανέλα (50 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 5 τάπες).

Ο Αντετοκούμπο αναδείχθηκε  σε μεγάλο  αστέρι της βραδιάς, με χιλιάδες οπαδούς της ομάδας - ως και τον δήμαρχο της πόλης - να εμφανίζονται στη γιορτή φορώντας μπλούζες με την φωτογραφία του.

video
πηγή:protothema.gr