Νάνης: «Να συνεχίσουμε ό,τι ξεκινήσαμε πριν τρία χρόνια»

Νάνης: «Να συνεχίσουμε ό,τι ξεκινήσαμε πριν τρία χρόνια»

Ο Παναγιώτης Νάνης συμφώνησε να παραμείνει στον πάγκο του Γ.Σ. Αλμυρού για 4η χρονιά σε ραντεβού που είχε ο 41χρονος τεχνικός με τη Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου την περασμένη Τρίτη.

Φέτος, η ομάδα κατέκτησε την καλύτερη θέση της ιστορίας, τερματίζοντας 2η στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και παίρνοντας μέρος σε αγώνες κατάταξης, που έγιναν, για να καλυφθούν κενά που θα προκύψουν στη Β’ Εθνική, με τους Αλμυριώτες ωστόσο να υφίστανται δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και να ελαχιστοποιούν τις ελπίδες τους για άνοδο ως επιλαχούσα ομάδα.

Ο Παναγιώτης Νάνης μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, σχολιάζοντας αρχικά τη χρονιά που τελείωσε, λέγοντας: «Αρχικά θεωρώ πως η δεύτερη θέση είναι άκρως ικανοποιητική για την ομάδα του Αλμυρού. Δείξαμε συνέπεια σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλες τις αναμετρήσεις κι αυτό φαίνεται από τα σκορ που κάναμε ακόμη και στις ήττες μας, γεγονός που δείχνει το «μέταλλο» που απέκτησε η ομάδα μέσα από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Συμμετείχαμε στη συνέχεια σε αγώνες κατάταξης, όπου βγήκαμε τρίτοι και περιμένουμε ενημέρωση αν τελικά αγωνιστούμε στη Β’ ή στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Το πιο μεγάλο στοίχημα της διοίκησης, την οποία και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τον χώρο που μου έδωσε, ώστε να δουλέψω, όπως εγώ θέλω, είναι ότι κατάφερε να αναδείξει αρχικά πανελληνίως την πόλη του Αλμυρού μέσω του μπάσκετ, να αφυπνίσει το φίλαθλο κοινό και να μπορέσει να αναδείξει νεαρούς γηγενείς αθλητές.

Η ομάδα μας κατάφερε να παίξει ελκυστικό μπάσκετ κι αυτό μαρτυρά και ο μεγάλος μέσος όρος επίθεσης που είχαμε, ενώ παίρναμε πολλή ενέργεια από την άμυνα μας, ώστε να καταφέρουμε να τρέξουμε στο transition παιχνίδι που μας ταίριαζε».

Το ενδιαφέρον από δω και πέρα επικεντρώνεται στη νέα σεζόν, με τον Παναγιώτη Νάνη να τονίζει: «Όσον αφορά στη νέα χρονιά, που ακόμη δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατηγορία που θα συμμετέχουμε, θέλουμε να συνεχίσουμε ακριβώς αυτό που αρχίσαμε πριν τρία χρόνια. Να έχουμε μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική, η οποία θα προοδεύει κάθε χρόνο και θα κοιτάει ολοένα και ψηλότερα.

Πλέον η ομάδα μας, λόγω της αξιοπιστίας της διοικητικά και της αξιόλογης πορείας της, έχει δημιουργήσει τις προσδοκίες και τις συνθήκες, ώστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακόμη πιο σκληρά, να συνεργαστούμε και με άλλους αξιόλογους αθλητές και να προσθέσουμε και άλλα νέα παιδιά, τα οποία θα βλέπουμε να προοδεύουν μέσα από την ομάδα μας.

Κοινή άποψη και δική μου και της διοίκησης είναι πως πρέπει να κρατηθεί ο κορμός και να κάνουμε μία-δύο καλές προσθήκες, θέλοντας να κυνηγήσουμε κάτι καλύτερο τη νέα σεζόν σε σχέση με φέτος».

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ
www.taxydromos.gr