Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού για 4η φορά ο Δημήτρης Βελάνης

Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού για 4η φορά ο Δημήτρης Βελάνης

Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού για 4η φορά αναδείχθηκε

ο Δημήτρης Βελάνης μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή 15/5/2022.
Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Δημήτρης Βελάνης αναφέρει:
Ευχαριστώ πολύ όλους.. 4η θητεία 4η. Πρωτιά... 199 ψήφοι στους 216. Θερμά ευχαριστώ για αυτή την καθολική αποδοχή... Με αυτή την νέα εκλογή μου είμαι το πιο παλιό μέλος Συμβουλίου από ιδρύσεως του συλλόγου και ο πρόεδρος με τις περισσότερες θητείες χάρη στην δική σας στήριξη... Υποσχομαι να φανώ και πάλι άξιος του ρόλου μου. . Συγχαρητήρια
 σε όλους τους υποψήφιους και  στα παιδιά που δεν εκλεχθηκαν θα είναι ενεργά και δίπλα μας σε όλες τις δράσεις.. Ευχαριστώ πολύ τον δικαστικό αντιπρόσωπο κ Μανώλη Κουτσιριμπα και την εφορευτική επιτροπή για την άρτια διαδικασία... Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του συλλόγου μας Στέλιος Τιμπλαλέξης που έδωσε τον καλύτερο εαυτό του όλη μέρα σήμερα να λειτουργήσουν όλα άψογα. Καλή συνεργασία με όλους.

Στις εκλογές συμμετείχαν 217 από τα 585 εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου. 216 ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα και ένα άκυρο. Έλαβαν:

ΒΕΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 199
ΓΑΥΡΙΝΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 86
ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 99
ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 55
ΚΟΥΛΟΥΜΠΑΡΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 46
ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 116
ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 60
ΤΖΑΒΕΛΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 108
ΤΟΣΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 99

Σε μήνυμά του ο απερχόμενος πρόεδρος Στέλιος Τιμπλαλέξης αναφέρει:
Σήμερα είχαμε τις αρχαιρεσίες του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού.
Θα ήθελα με την σειρά μου να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους αλλά και τους υποψηφίους που εκλέχθηκαν με πρόεδρο τον Δημήτρης Βελάνης
Πρόεδρε καλή θητεία και πάλι και εύχομαι να γίνουν πράξη όσα θα σχεδιάσετε!!!!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω  και  όσους με υποστήριξαν αυτήν την τριετία που ήμουν πρόεδρος του συλλόγου. Προσπάθησα από την πλευρά μου να κάνω ότι μπορούσα. Χαίρομαι που αφήνω πίσω μου νέους ανθρώπους να συνεχίσουν με τα δικά τους σχέδια τη δράση του συλλόγου και να υπενθυμίσω σε αυτούς που ξέρουν μόνο να κρίνουν χωρίς να ξέρουν να δημιουργούν και να κάνουν πράξεις  ότι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέγονται..... Τα λόγια πρέπει να συνοδεύονται  και από  πράξεις αλλιώς δεν έχουν καμία σημασία.
Καλή θητεία και πάλι στο νέο ΔΣ!!!