Πρώτη στα επαγγελματικά η Ford - καταγράφοντας αύξηση πωλήσεων κατά 44%

Πρώτη στα επαγγελματικά η Ford - καταγράφοντας αύξηση πωλήσεων κατά 44%

Η Ford παραμένει η Νο 1 εταιρεία σε πωλήσεις στην Ελλάδα στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων, καταγράφοντας αύξηση πωλήσεων κατά 44% και μερίδιο αγοράς 16,5%.

Από τον Ιανουάριο έως και τον Αύγουστο του 2021, οι πωλήσεις των επαγγελματικών μοντέλων Ford στην Ελλάδα κατέγραψαν αύξηση που φτάνει ποσοστιαία το 44%, σε σχέση την αντίστοιχη περίοδο του 2020.

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, η οδηγοκεντρική μάρκα παραμένει η δημοφιλέστερη εταιρεία σε πωλήσεις στην κατηγορία των LCV οχημάτων και στο σύνολο της ευρωπαϊκής αγοράς.

Το σκληροτράχηλο Ranger παραμένει ο πρωταγωνιστής, αλλά και το best seller της γκάμας Ford στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια της περιόδου Ιανουαρίου-Αυγούστου 2021, μία θεαματική αύξηση πωλήσεων κατά 67%.

Εξαιρετική στην ελληνική αγορά είναι η δυναμική και των υπολοίπων LCV μοντέλων, με το Transit Connect να καταγράφει αύξηση 17%, το Transit Courier 14% και το Transit Custom 69%.

Η ηγετική παρουσία της Ford στην Ευρώπη μέσα στο 2021 ενδυναμώνεται ολοένα και περισσότερο από τις εξηλεκτρισμένες εκδόσεις του δημοφιλούς Transit, οι οποίες συνέχισαν να κερδίζουν σημαντικό εμπορικό έδαφος εν αναμονή του αμιγώς ηλεκτροκίνητου E-Transit, που είναι προγραμματισμένο να λανσαριστεί στην Ευρώπη το 2022.

πηγή:real.gr