Στην Μαγνησία την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Μαγνησία την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Με την επίσκεψή του στην πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα στον Πλάτανο Αλμυρού, ανοίγει η επίσκεψη του Πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Μαγνησία.
Το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά είναι επιβεβαιωμένο, ότι θα εγκαινιάζει την νέα μονάδα και θα συναντηθεί με κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής του Αλμυρού.

Αμέσως μετά θα επισκεφτεί το Θερμοκήπιο του Αγροκτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βελεστίνο και από κει θα συνεχίσει με προορισμό το χωριό Κανάλια, προκειμένου να επισκεφτεί το Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού Κάρλας και θα καταλήξει στην πόλη του Βόλου.

Αρχικά είχε αναφερθεί, ότι θα δει παραγωγικούς φορείς της Μαγνησίας και ότι θα είχε συνάντηση μαζί τους, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα συναντηθεί στον πεζόδρομο της Ερμού με τους προέδρους του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Ν. Ιωνίας, οι οποίοι θα τον συνοδέψουν στην εμπορική αγορά, καταλήγοντας σε κεντρικό καφέ.

Κατόπιν θα επισκεφτεί το Δημαρχείο και το Δήμαρχο της πόλης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συναντηθεί με όλους τους Δημάρχους της Μαγνησίας καθώς και με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ενώ η περιοδεία του θα ολοκληρωθεί με επίσκεψή του στην 111 Πτέρυγα Μάχη Νέας Αγχιάλου.

www.ertnews.gr