Στηρίζει τον 5ο αγώνα αντοχής Αλμυρός – Ζερέλια ο δήμος Αλμυρού

Στηρίζει τον 5ο αγώνα αντοχής Αλμυρός – Ζερέλια ο δήμος Αλμυρού

Εγκρίθηκε η συμμετοχή του δήμου Αλμυρού στις δαπάνες διοργάνωσης του 5ου αγώνα αντοχής

με την ονομασία Almyros City- Zerelia Lakes.  Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αλμυρού αιτήθηκε από τον δήμο να συνδιοργανώσει την εκδήλωση και να τη στηρίξει οικονομικά. Στο πλαίσιο του εν λόγω αγώνα η πόλη απέσπασε πολύ κολακευτικά σχόλια από συμμετέχοντες και τους επισκέπτες τα προηγούμενα χρόνια.

Η εκδήλωση θα είναι σε συνεργασία του
Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού, του Δήμου Αλμυρού και της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων.

Σύμφωνα με τον κατατεθέντα προϋπολογισμό από τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού, η δαπάνη για την εν λόγω εκδήλωση θα ανέλθει στο ποσό των 6.800 €.
Η δαπάνη που αιτήθηκε ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού από τον Δήμο Αλμυρού, ανέρχεται στο ποσό των 1.800 €.

Η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλμυρού συζήτησε το θέμα με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος. Αποφάσισε ότι η εν λόγω εκδήλωση είναι προς το συμφέρον του δήμου. Με ομόφωνη απόφασή της, θα καλύψει το κόστος που αντιστοιχεί στον δήμο.

Επισημαίνεται ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου με εκκίνηση & τερματισμό την κεντρική πλατεία του Αλμυρού (ασφάλτινη διαδρομή, δρόμος κλειστός για οχήματα, αναστροφή στις δίδυμες μετεωριτικές λίμνες Ζερέλια Αλμυρού, από τα 55μ. στα 160μ.). Η έναρξη του αγώνα θα γίνει στις 09:30. Η εκκίνηση των παιδικών αντίστοιχα αγώνων θα γίνει στις 10:15.

 
ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Αλμυρός-Δήμος Αλμυρού Μαγνησίας την 03.10.2021 ημέρα Κυριακή.
Εκκίνηση & τερματισμός η κεντρική πλατεία του Αλμυρού (ασφάλτινη διαδρομή, δρόμος κλειστός για οχήματα, αναστροφή στις δίδυμες μετεωριτικές λίμνες Ζερέλια Αλμυρού, από τα 55μ. στα 160μ.)
Ώρα εκκίνησης του Αγώνα Δρόμου των 20,1 Km στις 09:30
Ώρα εκκίνησης του «Λαϊκού» Αγώνα Δρόμου των 6 Km στις 10:00
Ώρα εκκίνησης των παιδικών αγώνων στις 10:15 (* υπό προϋπόθεση)
(500μ. για παιδιά του Δημοτικού, 1000μ. για παιδιά του Γυμνασίου).

Οι εγγραφές θα γίνονται μέσω των ιστοσελίδων των:

www.almyroshalfmarathon.gr
https://www.eosalmyrou.gr/
 

* Συμπληρώνετε τη φόρμα εγγραφής, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία με τον αστερίσκο.
*Με την συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής ο αιτών συμφωνεί με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η διοργάνωση για τον αγώνα.
*Η ολοκλήρωση της συμμετοχής γίνεται μετά και τη κατάθεση του αντίτιμου συμμετοχής στην Τράπεζα εντός 3 ημερών αλλιώς η εγγραφή θεωρείται ως μη έγκυρη & μετά από ειδοποίηση θα διαγράφεται.

Αρ. Λογ/μού Τραπέζας Alpha Bank: GR96 0140 3120 312002002009077 (με αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα).                      Δικαιούχος: Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αλμυρού.

(*) τα έξοδα μεταφοράς/κατάθεσης από άλλη Τράπεζα (ήτοι 3€) βαρύνουν τον αθλητή/συμμετέχοντα. (*) για τις συμμετοχές από τον Αλμυρό & το Βόλο θα υπάρχει δυνατότητα καταβολής με μετρητά σε καθορισμένο σημείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ HΜΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής/εγγραφής ορίζεται η Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021.