Τζάστιν Μπίμπερ: Με κουστούμι και... sneakers συνάντησε τον Μακρόν και την Μπριζίτ στο Ελιζέ!

Τζάστιν Μπίμπερ: Με κουστούμι και... sneakers συνάντησε τον Μακρόν και την Μπριζίτ στο Ελιζέ!

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση που φέρεται να ζήτησε ο Καναδός ποπ σταρ
Τα... δυνατά του έβαλε ο Τζάστιν Μπίμπερ ώστε να κάνει καλή εντύπωση κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στο Μέγαρο Ελιζέ στο Παρίσι, όπου έγινε δεκτός με τη σύζυγό του Χέιλι Μπίμπερ από το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας!

Ο 27χρονος ποπ σταρ έβαλε κοστούμι για τη συνάντησή του με τον Εμανουέλ Μακρόν και την Μπριζίτ, ωστόσο φρόντισε να διατηρήσει «πινελιές» από το προσωπικό του στιλ, φορώντας γαλάζια αθλητικά παπούτσια Nike και μια αλυσίδα που διακρινόταν μέσα από το ανοιχτό πουκάμισο.

Ο Καναδός τραγουδιστής πόσταρε μια φωτογραφία όπου ποζάρει με την Χέιλι και το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας στον λογαριασμό του στο Instagram με τους 179 εκατ. followers. Ο 43χρονος Μακρόν εμφανίζεται να φοράει ένα κομψό γκρι κοστούμι, η 68χρονη Μπριζίτ ένα λευκό κομψό σύνολο και η 24χρονη Χέιλι ένα πιο... ανάλαφρο φόρεμα σε σκούρα μπεζ απόχρωση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται γαλλικά ΜΜΕ, ο Μπίμπερ ήταν εκείνος που ζήτησε τη συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο, επ' αφορμή του ταξιδιού του στο Παρίσι, και οι δυο άνδρες συζήτησαν «θέματα που αφορούν τη νεολαία». Η συνάντηση φαίνεται να αιφνιδίασε τα γαλλικά πρακτορεία, σημειώνει η βρετανική εφημερίδα, παρότι πραγματοποιήθηκε την Ημέρα της Μουσικής (Fête de la musique) στη Γαλλία, οπότε η συνομιλία του Γάλλου προέδρου με έναν από τους διασημότερους εκπροσώπους της μουσικής βιομηχανίας δείχνει ταιριαστή.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη συνάντηση βλέπουμε τον Μπίμπερ και τη σύζυγό του να καταφθάνουν στο Ελιζέ και να χαιρετούν το προεδρικό ζεύγος φορώντας μάσκες. Στη συνέχεια, και οι τέσσερις έβγαλαν τις μάσκες τους και κάθισαν στους καναπέδες να συνομιλήσουν, κρατώντας αποστάσεις λόγω του πρωτοκόλλου για τον κορωνοϊό.

Δείτε στιγμιότυπα από τη συνάντηση:

πηγή:ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ